Συστατικά
- 750γρ φύλλο μπακλαβά
- 750γρ φύλλο καταίφι
- 500γρ καρύδια
- λίγο κανέλα-γαρύφαλο
- 3-4 κουταλιές ζάχαρη
- 250γρ βούτυρο
- 1 κουταλάκι κανελογαρύφαλο σκόνη
Εκτέλεση:
Για κάθε ρολό χρησιμοποιούμε 2 φύλλα μπακλαβά καλά βουτυρομένα,βάζουμε το καταιφι
λίγα καρύδια, και 2-3 κουταλιές βούτυρο.Τυλίγουμε ούτε πολύ σφιχτά ούτε πολύ χαλαρά
και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.Αφήνουμε να κρυώσει καλά το γλυκό
και ρίχνουμε καυτό το σιρόπι