Σιροπιαστά

                              Ρολό μπακλαβά-καταίφι



Συστατικά
  1. 750γρ φύλλο μπακλαβά
  2. 750γρ φύλλο καταίφι
  3. 500γρ καρύδια
  4. λίγο κανέλα-γαρύφαλο
  5. 3-4 κουταλιές ζάχαρη
  6. 250γρ βούτυρο
  7. 1 κουταλάκι κανελογαρύφαλο σκόνη 

Εκτέλεση:

Για κάθε ρολό χρησιμοποιούμε 2 φύλλα μπακλαβά καλά βουτυρομένα,βάζουμε το καταιφι
λίγα καρύδια, και 2-3 κουταλιές βούτυρο.Τυλίγουμε ούτε πολύ σφιχτά ούτε πολύ χαλαρά
και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.Αφήνουμε να κρυώσει καλά το γλυκό
και ρίχνουμε καυτό το σιρόπι