Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σκούρο κεικ




 Συστατικά:
  1. 2 αυγά
  2. 1,1/2  τσαγιέρα ζάχαρη
  3. 1,1/2   τσαγιέρα αλεύρι
  4. 1/2  τσαγιέρα γάλα ή γιαούρτι
  5. 100γρ βιτάμ λιωμένο
  6. 2 κουταλιές μπεικιν πάουντερ
  7. 2 κουταλιές κανέλα
  8. 1 κουταλιά μαχλέπι
 
Εκτέλεση:
 
Χτυπάμε μαζί το βιτάμ,τη ζάχαρη και τα αυγά.Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το αλεύρι,το μπεικιν πάουντερ,τη κανέλα ,και το μαχλέπικαι αφού ανακατέψουμε καλά το προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά.Τέλος προσθέτουμε και το γιαούρτι ή το γάλα.
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου